Anders Ljungkvist

Bli franchisetagare på äldre dagar

Boende & Ekonomi Många vill fortsätta arbeta efter pensionsåldern. En av de som valde att ha en fot kvar i yrkeslivet är Anders Ljungkvist, som är franchisetagare hos FemtioFemPlus.

Anders drev eget företag innan han gick i pension och ville fortsätta arbeta på deltid även efter att han fyllt sextiofem. Idag är han franchisetagare hos FemtioFemPlus. Jobbet inom rekrytering passar honom utmärkt då han gillar att matcha folk med rätt jobb.

– Jag valde FemtioFemPlus eftersom de har ett alldeles utmärkt franchiseupplägg. Jag kan ägna mig åt att ta hand om mina kunder och medarbetare och har minimal hantering av redovisning och administration, säger Anders Ljungkvist, franchisetagare för FemtioFemPlus på Södermalm i Stockholm.

FemtioFemPlus är en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och anställer främst medarbetare som fyllt femtiofem. Arbetet med hushållsnära tjänster är både praktiskt och socialt.

– Det är verkligen roligt att göra nytta och möta så många nöjda kunder och medarbetare som jag gör i mitt arbete. Jag och mina medarbetare får mycket uppskattning för det vi gör, säger Anders Ljungkvist.