Loka Brunn Spa

Spa – en lyxig paus

Resor Spa främjar hälsa och välbefinnande, men ett spa är också kvalitetstid med nära och kära. Allt fler svenskar unnar sig en spavistelse med jämna mellanrum. En lyxig paus från vardagen.

– Att unna sig själv att komma bort en natt eller två genom att åka på spa är något som blir allt vanligare. Spa kan numera erbjuda något för alla, oavsett om du vill träna, njuta av friluftsliv, bada och koppla av, unna sig en välgörande behandling eller bara njuta av lugn och ro och riktigt god mat, säger Mia Spendrup, vd för Loka Brunn och Grythyttans gästgivargård.

En spavistelse associeras ofta med hälsa och många gäster är förstås måna om att ta hand om såväl kropp som själ. Att både prova ett nytt träningspass och njuta av ett glas vin till middagen är därför inte någon ovanlighet.

– Jag rekommenderar den som ska åka på spa att ta gott om tid på sig för att verkligen komma ner i varv och kunna njuta av spavistelsen fullt ut. En trend är att allt fler väljer att kombinera sin spavistelse med en matlagningskurs, säger Mia Spendrup.